Banorja e Big Brother VIP Kosova, Edona ka treguar përsëri një histori interesante të saj.

Ajo u rrëfye se si e zuri burrin e saj në flagrancë duke shikuar filma për të rritur.

“Unë burrin tim e kamë zënë, u zgjova në mëngjes dhe i shikonte ato gratë që nuk e di as kokën ku e kanë, e kam kapur telefonin ia kom fut në gojë”, është shprehur Edona.

Banorët e dëgjonin me interes dhe e përcollën me të qeshura këtë histori të Edonës