Dukagjin Lipa, babai i këngëtares së njohur Dua Lipa është shpallur investitor strategjik në Lushnjë.

Ai po ndërton në zonën e Fierit dhe Lushnjës parkun fotovoltaik me kapacitet prodhimi 100 Mega.

Me çmimin 1 euro metri, investimi e tejkalon vlerën e pronës.
Kështu që siç e njeh ligji, ai bëhet automatikisht dhe pronar i tokës.