Thuhet se Adele ka konfirmuar martesën e saj me Rich Paul. Dyshja u përfol se u martuan vitin e kaluar, me Adele që ndezi spekulime të reja kur ajo iu referua menaxherit sportiv si ‘burri’ i saj.

Tani ajo thuhet se ka konfirmuar bashkimin në shfaqjen komedike të mikut të saj Alan Carr në Los Angeles, me dy anëtarë të audiencës që konfirmuan lajmin në ‘Deuxmoi’.

Një shikues shpjegoi: “Isha në shfaqjen komedike të Alan Carr në LA sonte dhe Adele ishte atje. Alan pyeti audiencën nëse dikush ishte martuar kohët e fundit dhe Adele bërtiti: “U martova”.

Një tjetër anëtar i audiencës shtoi: “Kur ai pyeti nëse dikush u martua kohët e fundit, ajo bërtiti “U martova”. Ajo ishte super e lumtur dhe super e ëmbël”.

Muajin e kaluar, Paul tregoi se si ai dhe Adele “ndihmuan njëri-tjetrin” gjatë marrëdhënies së tyre dyvjeçare.

Adele thuhet se ka konfirmuar se është e martuar me Rich Paul.