Efektivët e policisë të SPB-Tetovë, dje (19-nëntor) rreth orës 12:50, në rrugën “Jasht-vardarit” në Tetovë, kanë arrestuar një 17-vjeçar nga Tetova i cili drejtonte veturën “pezho” me targa regjistrimi të Tetovës dhe nuk posedonte asnjë dokument. Çështja është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS