Dje (08 tetor) në ora 14:50, zyrtarët policorë të SOB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë arrestuar 39-vjeçarin banues të Gostivarit V.L., i cili raportohet se është sjellë në mënyrë agresive dhe ka dëmtuar orenditë. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS