SPB Shkup – Sektori për dhunë në familje ka paraqitur kallëzim penal kundër shtetasit N.M.(25) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “lëndim trupor” dhe “dhunë në familje”. Ai dyshohet se më datë 03.10.2023 në zonën e Kisella Vodës ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij 23-vjeçare, me të cilën është në proces divorci. Pas masave të marra, i njëjti është privuar nga liria dhe është ndaluar në Stacionin Policor në Kisella Vodë, ndërsa më datë 04.10 i është caktuar masëa e paraburgimit.