Mbrëmë (10-tetor), rreth dyzet minuta pas mesnate, F.R.(25) nga Kamnjani i Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 17:30 derisa po kthehej me automjet nga Kodra e Diellit në rrugën 146 në Tetovë, ai dhe shoku i tij janë sulmuar fizikisht nga disa persona. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS