Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se 11 tetori është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Kjo pasi vendoset me Ligjin për festa.

“Sipas Ligjit për festa në RMV, 11 tetori 2023, e mërkurë, Dita e Kryengritje Popullore, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut,”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.

Njëkohësisht, MPPS të gjithët qytetarëve ju uron Ditën e Kryengritje Popullore