Kryetari i LD-së, Izet Mexhiti ka reaguar pas vrasjes së policit të Kosovës në veri të vendit, informon POPULLI.mk

Lexoni statusin e plotë:

IZET MEXHITI:

Akti i sulmit të mbrëmshëm ndaj Policisë së Kosovës si pasojë e të cilit kanë mbetur të vrarë një polic dhe një është i plagosur, paraqet edhe një provokim i rradhës nga Serbia për shtetin demokratik të Kosovës.

Me këtë veprim të shëmtuar vërehet qartë se kush për çfarë është përcaktuar në ruajtjen e stabilitetit në Ballkan.

Duke vlerësuar rolin e faktorit ndërkombëtar si vlerë e pakontestueshme e paqes, urojmë që sa më parë të ketë normalizim të situatës e cila vazhdon të ngelet e tensionuar.

Është koha për të treguar maturi dhe gjakftohtësi.

Ngushëllime familjes Bunjaku dhe shërim të shpejtë për të plagosurit!