Dje (21-shtator) rreth orës 19.00 pjestarët e policisë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria tetovarin 29-vjeçar K.V., i cili kishte qenë i raportuar nga nëna e tij 51-vjeçare se ai po sillej në mënyrë agresive, duke e sulmuar fizikisht. Ai është mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.TS