Njëzetë e tetë vjeçari Q.M. nga Forina e Gostivarit, dje (20-shtator) në orën 07:20 në SPB-Tetovë ka raportuar se në një kazino në rrugën e “”Ilindenit”” në Gostivar ishte sulmuar fizikisht nga një person. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.TS