Tetëmbëdhjetë vjeçari H.I. nga Tetova, dje (17-shtator) në orën 19:50 në SPB-Tetovë, ka raportuar se rreth orës 17:40 në rrugë “”Shtipska”” në Tetovë është sulmuar fizikisht nga familjari i tij B.A. (32), pasi që më herët ishte sjellur në mënyrë agresive në shtëpinë e tij. Çështja është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS