Mbrëmë (21-shtator) në ora 01.20 , personat A.Sh. (19) dhe B.Sh. (19) nga Gllogja e Tetovës në SPB-Tetovë kanë raportuar se rreth orës 22.00 në një park në këtë fshat kanë qenë të sulmuar fizikisht nga 4 persona nga Dobroshti i Tetovës dhe një nga Neproshteni i Tetovës, me të cilët njiheshin më parë. Çështja është duke u pastruar dhe e dokumentuar.TS