Sot (27-shtator) rreth orës 11:00, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë arrestuar personat M.F. (23) dhe A.Sh (19) nga Taxhikistani dhe I.T. (20) nga Pakistani, të cilët paraprakisht jan; raportuar se rreth orës 10.00 ishin duke përkeshur fizikisht me njëri-tjetrin në oborrin e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë, ku sipas raportit në përleshje ka marrë pjesë edhe H.T. (21) nga Pakistani i cili ka pësuar lëndime trupore dhe menjëherë është transportuar për ndihmë mjekësore në Spitalin klinik të Tetovës, po ndërmerren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës ndaj të përfshirëve të cilët sipas informacioneve të para janë student të këtij universiteti, do të vijojnë parashtresë përkatëse.Tetovasot