“Demoluam moratoriumin në heshtje të projektit 150 vjeçarë, ndërsa e inicuar që në vitet e 90-ta.

Fotografi e madhe për një ngjarje historike.

Knaqesi e madhe të isha pjesë e këtij evenimenti të madh dhe zbatues i projektit kombëtar e shtetëror të Liderit tonë historik Ali Ahmeti” ka shkruar zv/ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi.