Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se me probabilitet të madh, ASH do të shkojë vetë në zgjedhje. Si rrjedhojë, Taravari thotë se kjo nënkupton që ASH duhet të ketë dhe anëtarin e vet në Komisionin Shtetëror Zgjedhor.

“Neve parimisht ende nuk kemi vendosur edhe në zgjedhje si do të shkojmë, me probabilitet të madh, ASH do të shkojë vetë në zgjedhje, në atë rast, pse mos ta ketë anëtarin e vet në zgjedhje”, theksoi Taravari.