Me të marr lajmin dhe deklaratën që e lëshoi Dioqeza e Kishës Serbe në Prizren lidhur me sulmin në Banjskë të Lepozaviçit, prifti ortodoks shqiptar, At Nikolla Xhufka, bashkë me moderatorin e njohur Sadri Imeri, kanë vizituar në mbremje këtë kishë serbe.

Pranë kishës prifti At Nikolla Xhufka iu ka bërë thirrje KFOR-it dhe kryeministrit Kurti, që t’i kontrollojnë kishat serbe, pasi që dyshon se aty mund të gjejnë ar matim.

Xhufka thotë se po ndodhte ky sulm në ndonjë xhami, serbët do të thoshin “ekstremistët shqiptarë”.

Policia Kosovës për shkak të situatës politike dhe insistimit të serbëve, aty ua ka ndërprerë xhirimin.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë këtë moment: