Efektivët e policisë të SPB Tetovë-DPB Gostivar, dje (25-shtator) rreth orës 22:00 pas një raportimi të mëparshëm, në një park në rrugën Zhivko Brajkovski në Gostivar, kanë gjetë një fëmijë të mitur që flinte në një nga stolat e parkut. Fëmija ishte nga Shkupi dhe në prezencë të përfaqsuesve të qendrës sociale fëmija iu dorëzua gjyshes së tij.TS