Zyrtarët e policisë të SPB-Tetovë, mbrëmë rreth orës 03:35, në rrugën Lubotenska në Reçicë të Vogël të Tetovës, kanë privuar nga liria 28-vjeçarin N.S. nga Gostivari, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetë dhe konfiskuar kokainë. Ai është mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të përgatitet parashtresë përkatëse. TS