Dje (20-shtator) në orën 19:15, në rrugën JNA në Gostivar, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamentit të Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar ngaliria një të mitur nga Tetova, pastaj në ora 22:40 edhe personin B.A. (18) nga Sellca e Tetovës. Të dy dyshohet se rreth orës 18:30 në rrugën ,,Major Çede Filipovski” në Gostivar, një 58-vjeçari nga Gostivari, në mënyrë të pacipë i kishin marrë para dhe kanë ikur, por për një kohë të shkurtër i mituri ishte kapur. Pas nërmarrjes së masave i mituri është kapur kurse më vonë edhe B.A. Ata janë ndaluar në Stacionin policorë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit kundër tyre do të pasojë parashtresë përkatëse.TS