Sot, në orën 14:00 do të bëhet prezantimi i armatimit që është sekuestruar dje në Manastirin e Banjskës.

“Ne ora 14:00 do te behet prezantimi i armatimit dhe gjithçka tjetër qe u sekuestrua dje ne Manastirin e Banjskës. Prezantimi do të behet në Kampin “Enver Zymberi”, në jug të Mitrovicës”, ka thënë për TeVe1.info. zëvendësdrejtori rajonal për veriun e Kosovës, Veton Elshani.

Prezantimi i armatimit pritet të bëhet në Kampin “Enver Zymber” në jug të Mitrovicës.