Një fotomontazh po qarkullon tek simpatizuesit e opozitës shqiptare ku shihet se gjoja Artan Grubi ka organizuar që në Facebook të komentohet kundër Izet Mexhitit. Ajo që shihet qartë se inicialet e Artan Grubit i kanë bërë A.R e jo A.G.  Këtë motnazh e ka publikuar vet Grubi duke theksuar se mjerrim deri ku arrinë burnia e opozitës me bë fotomontazhe.

“Sa turp! Ska pikë burrnie mo.
Tre vjet gënjeni çdo ditë, ndẽrsa ne, në këto tre vjet bëjmẽ punë sa ju as pẽr 30 vjet nuk i keni bëni dot dhe i keni mashtru njerẽzit.
Analfabetizẽm, smirẽ, ligẽsi, poshtërsi, as edhe fotoshopin s’dijnë ta bëjnë.
Dilni me projekte, propozoni ide, realizoni atë që e keni premtuar dhe bëni punën për të cilën jeni zgjedhur, lenì pallavrat me të cilat keni mbijetuar në skenën politike duke mashtruar njerëzit, duke ua uzurpuar jetën dhe duke marrë në qafë gjenerata të tëra.
Hajde matemi me punë, se me dallavera, improvizime, mashtrime, vjedhje, më fitoni, ua pranoj!
Inicialet e mia janẽ AG, jo AR, tregojuni se bëhen rezil në sytë e botës, lerë që gënjejnë” ka shkruar Grubi