Mbrëmë (24-shtator) rreth orës 22:30, efektivët e policisë të SPB-Tetovë kanë ndaluan 39-vjeçarin B.P. nga Tetova dhe F.A. (39) nga Poroi i Tetovës, të cilët pak më parë në rrugën Bllagoja Toska në Tetovë, kishin prish rendin dhe qetësinë publike. Pas dokumentimit të plotë të çështjes kundër tyre, do të përgaditet parashtresë përkatëse.