Tridhjetë e një vjeçari F.S. nga Gostivari, dje (17-shtator) në orën 19:45 në SPB-Tetovë, ka raportuar se rreth orës 19:00 para shtëpisë së tij në rrugë “”204″” në Gostivar ka qenë i kërcënuar nga personi Z.B. Sipas raportit, për shkak të keqkuptimeve të papastra më parë Z.B. i kishte drejtuar pistoletën ndaj tij.
Janë ndërmarrë masat për të zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS