Pesëdhjetë e shtatë vjeçari S.A. dje (21-shtator) në orën 10:45 në SPB-Tetovë, ka raportuar se i kanë vjedhur veturën e tij “”suzuki alto”” me targa të Gostivarit të cilën e kishte parkuar më parë para shtëpisë së tij familjare në rrugën “”Goce Delçev”” në Gostivar, me dyer zhbllokuara dhe me çelësat në bravë. Janë duke u marrë masa për gjetjen automjetit të vjedhur.TS