“Përpiqem të mos them disa gjëra që do t’i bëjnë shumë dëm. Kam shumë informacione, por me shumë gjëra jam i pakënaqur”, tha Nikolla Gruevski gjatë përfshirjes së jashtëzakonshme mbrëmë në një emision live në portalin “Infomax”.

“Nuk kam qenë dakord me shumë politika të tyre dhe nuk jam dakord tani, por nuk e them publikisht për të mos shkaktuar dëm. Për shembull, ju përmendët Aleksandar Nikollovskin, kështu që unë mund t’i përgjigjem atij aq shumë gjëra që nuk mund të zhbëhet me muaj. Ose Hristijanit (Mickovskit). Dhe do të çuditen se çka do ti gjej”, tha Gruevski.

Ai tha se nuk donte ta bënte këtë, por nëse do të vendosnin të vazhdonin të merreshin me të, atëherë ai do të ishte këtu.

“Nuk dua ta bëj këtë. Ajo parti nuk është e Aleksandrit dhe e Hristijanit. Në kohën time ajo parti kishte 181.000 anëtarë. Përpiqem të mos luftoj aq fort sa di. (Zolpidem) I lashë të çmendeshin për një kohë. Nëse unë dhe mbështetësit e mi që janë të pakënaqur me këtë lidership fillojmë, ajo të çon në një drejtim tjetër. Por këta njerëz duket se duan që kjo të ndodhë. Por nëse vendosin të merren me mua deri në zgjedhje, atëherë unë jam këtu”, përfundoi ai.