U konfirmuan gjithë tezat e kryeministrit të Kosovës Albin Kurti,ai fitoi,kështu e ka cilësuar gazetari dhe opinionisti serb Branisllav Krstiç në një deklaratë ekskluzive për Tetovasot duke komentuar zhvillimet e një dite më parë në Kosovë.

Pas ditës së djeshme z.Kurti e ka derën e hapur për me dërguar 5 mijë policë në Veriun e vendit.

Ai tha se megjithatë duhet të vazhdohet me dialog me të cilin serbët duhet të përfitojnë një asociacion jo aq me kompetenca ekzekutive dhe ku do të përfitojmë plot pranimin e pavarësisë së shtetit të Kosovës nga ana e Beogradit zyrtar.TS