Abdush Demiri nga Lëvizja Besa thonë se janë të gatshëm të bashkëpunojnë në opozitë me Aleancën për Shqiptarët, shkruan TV21. Mirëpo, fillimisht Demiri thotë që kreu i ASH-së, Arben Taravari duhet të qartësojë pozicionin e tij.

“ASH dhe Taravari duhet të qartësojnë pozicionin e tyre, a do të vazhdojnë të mbeten në qeverinë e Ali Ahmetit apo do të pozicionohen me opozitën. Ne si front opozitar jemi të hapur për bashkëpunim edhe me ASH-në nëse ndryshojnë qëndrimin e mbetjes në qeverinë e krimit dhe korrupsionit”, tha për TV21 Abdush Demiri – Sekretar i Lëvizjes Besa.