Sot (25.09.2023) në fshatin Koliçani i Poshtëm, Shkup, oficerët e policisë nga njësi për tregtia e paligjshme në SPB Shkup, e kanë privuar nga liria M.N. (35) nga fshatin Koliçani i Poshtëm.

Gjat bastisjes në shpin e tij, ekzekutuar me urdhër të gjykatës, janë gjetur dhe konfiskuar dy pushkë.

Personi u ndalua në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të ngrihet kundër tij.