Mbrëmë (22-shtator) në orën 04:10, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamentit të Punëve të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria personat Gj.M. (35) nga Zdunja e Gostivarit, i cili kishte qenë i raportua nga 40-vjeçari A.S. nga Gostivari se para një kazino në rrugë “”Borçe Jovanovski”” në Gostivar e sulmoi fizikisht. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.TS