Dje (20-shtator) në ora 17:30 efektivët e policisë të SPB-Tetovë-Departamentit të Punëve të Brendshme-Gostivar, kanë privuar nga liria 52-vjeçarin A.S. nga Gostivari, i cili kishte qen i raportuar një orë më parë nga gruaja e tij 37-vjeçare me të cilën nuk kishin kurrorë, se i njëjti kishte treguar sjellje agresive në apartamentin e saj dhe se e kishte kërcënuar atë me një mjet të mprehtë. Janë ndërmarrë masat për të zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS

(Alprazolam)