Mbrëmë (26-shtator) dyzet minuta pas mesnatës, efektivët e policisë të SPB Tetovë-DPB Gostivar kanë arrestuar 28-vjeçarin B.O nga Negotina e Gostivarit, i cili ishte raportuar nga babai i tij 50-vjeçar se në shtëpinë e tyre familjare ai po vepronte në mënyrë agresive. I njëjti është mbajt në stacionin policorë për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes.TS