Efektivët e policisë të SPB-Tetovë, dje (25-shtator) në ora 13.35 minuta kanë privuar nga liria 22-vjeçarin J.M. nga Saraqina e Tetovës, tek i cili gjatë kontrollit të kryer është gjetë dhe konfiskuar marihuanë. Ai është mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës dhe pas dokumentacionit të plotë rastit kundër tij do të përgatitet për parashtresë përkatëse.TS