Efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamentit i Punëve të Brendshme Gostivar dje (21-shtator) rreth orës 21:45, në rrugën “”Nikolla Parapunov”” në Gostivar, kanë arrestuar gostivarasit A.M. (29), A.K.(25) dhe H.D.(23) për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetë dhe konfiskuar marihuanë. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të përballen me parashtresa përkatëse.TS