Me makina me vlerë prej 3 milionë euro erdhën për dasmën e shokut në Prizren.

Këta janë tre shokë nga Kumanova, Ferizaji dhe Prizreni, që i kanë bërë një befasi shokut të tyre. Makinat janë Ferrari dhe se ato kanë vlerë dhe janë shumë speciale.

“Vetëm këta dy, Ferrari Aventador dhe ky tjetri Ferrari arrijnë shumën prej 2 milion eurosh” u shpreh mërgimtari nga Ferizaji.

Ndryshe, përkujdesje të vecantë kanë edhe tabelat e këtyre veturave.