Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sonte në Klan Macedonia ka folur rreth situatës aktuale politike, situatën në BDI, si dhe rolin e Lëvizjes BESA si partia më e madhe opozitare shqiptare.

Kasami ka folur rreth ndryshimeve kushtetuese, ku sipas Kasamit kërkesa e Lëvizjes BESA është e qartë, duhet të hiqet termi 20% dhe të zëvendësohet me gjuhën shqipe.

Gjithashtu Kasami ka akuzuar BDI-në se në momentet vendimtare për shqiptarët, ajo heq dorë dhe deklarohet se nuk është koha.