Ejup Berisha

We are %
Ne jemi %

Ne në RM ishim shqiptar deri në vitin 2001 pas nënshkrimit të Marrveshjes së Ohrit u bëmë popull %
I përshëndes pjestarët e kombit % që jetojnë në RMV

Ku je o popull % një lajm të keq e kamë për ne sërish mbetëm %.Politikanët si maqedonas por edhe shqiptarë nuk kanë prioritet të na rikthejnë shqiptar në kushtetutë. Në të do ti fusin. Bullgaret, Malazezët, Sllovenët, Kroatët dhe Egjiptasit.Nëse hulumtoni për këto të fundit ndoshta edhe ambasadorët e këtyre shteteve prezent në RMV nuk janë të këtyre shteteve.