Opinioni publik në Itali është tronditur nga një ngjarje e rëndë, ku një burrë është zbuluar se ka mbajtur për 6 vite me radhë në banesë trupin e vdekur të së ëmës, vetëm për t’i marrë pensionin.

Mësohet se 60-vjeçari nuk e denoncoi vdekjen e së ëmës, pasi kishte për qëllim t’i merrte pensionin, që ndër vite kapi një shifër të majme prej rreth 150 mijë eurosh

Burri, i cili nuk ndodhej në shtëpi gjatë bastisjes së policisë, ka pranuar krimin e tij duke shkuar me dëshirën e tij në polici dhe duke u dorëzuar. Ndaj tij, tanimë, kanë nisur hetimet përkatëse.