Dje (24 maj) nga ora 11:00 deri në orën 17:00 në zonën e SPB Tetovë janë kryer kontrolle të intensifikuara për të sanksionuar shoferët të cilët tejkalojnë shpejtësinë, ku janë shqiptuar 132 gjoba.

“Janë shqiptuar 103 masa jashtë vendbanimeve (TE-38 dhe GV-65). Katër prej tyre (TE-1 dhe GV-3) lëviznin mbi 70 kilometra në orë se sa është e lejuar, 22 tejkalime nga 50 në 70 kilometra në orë (TE-9 dhe GV-13).

Përveç kësaj janë sanksionuar 29 (TE) shkelje të shpejtësisë së përcaktuar në vendbanime, si dhe 7 (TE) lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion”, thuhet në njoftimin e MPB-së.