Ish-kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka komentuar dakordimin e Kurtit dhe Vuçiqit në Ohër, për të implementuar ankesin e marrëveshjes së dakorduar më 27 shkurt në Bruksel.

Ahmeti ka shkruar se bota është ironike.

“Sendin që e ke kundërshtu më së shumti ironia të shtinë me implementu vetë. Por përveç këtyre ende insistoj që marrëveshja është e mirë dhe ka qenë e domosdoshme”, ka shkruar Ahmeti në Twitter.