Një javë tjetër e çuditshme dhe disi e vështirë po shpaloset, e cila do të prekë kryesisht 3 shenjat e mëposhtme, dhe kjo sepse kemi një shesh përfundimtar mes planetit Mars nga Binjakët dhe Neptunit nga Peshqit.

Kjo është një ngjarje e veçantë astrologjike, e cila kërkon vëmendje dhe menaxhim të mirë, pasi ditët do të karakterizohen nga konfuzion dhe pavendosmëri intensive. Sigurisht që nuk është periudha e duhur për vendime përfundimtare, por edhe rreziqe, qoftë në planin personal apo profesional. Për shkak të energjisë së fortë nga Marsi, ka shumë të ngjarë edhe zënkat, por edhe tensione të papritura, të cilat do të kenë nevojë për vëmendje.

Cilat shenja ndikohen më shumë nga ngjarjet astrologjike:

Binjakët

Ju jeni ata që do të prekeni më shumë nga ky aspekt, pasi Marsi nga shenja juaj formon këtë katror të vështirë me Neptunin nga Peshqit. Tensionet dhe konfuzioni ka shumë të ngjarë të shfaqen nga hiçi, ndërkohë që do ta keni veçanërisht të vështirë të menaxhoni zemërimin dhe të merrni vendimet e duhura. Mundohuni sa më shumë që të mundeni të shtyni marrjen e vendimeve të rëndësishme derisa të ketë një perspektivë “më të mirë” dhe më të qartë për gjërat. Për këtë kohë zgjidhni të jeni të qartë me ata që ju rrethojnë dhe të mos merrni përsipër detyrime të tjera. Gjithashtu, jini të vetëdijshëm për çështjet e mashtrimit dhe besimit.

Virgjëresha

Për ju Virgjëreshat, ndikimi i fortë ka të bëjë kryesisht me çështjet tuaja profesionale. Nëse një frazë mund të përshkruajë këtë fazë për ju, do të ishte “iluzion”. Nëse një person është shfaqur së fundmi në hapësirën tuaj profesionale, më së miri do të ishte të qëndroni në tokë dhe të mos emocionoheni, pasi do të ndiheni të zhgënjyer. Gjithashtu, mos nxitoni në përfundime, si dhe merrni vendime. Është e rëndësishme të lini mënjanë detyrimin tuaj dhe të mos prisni përsosmëri nga ata përreth jush. Nuk është koha ideale për të marrë rezultatet që po ëndërroni, ndaj jini të kuptueshëm.

Peshqit

Ky është një aspekt tjetër që ju prek fort. Neptuni është sundimtari juaj dhe kjo do të thotë se do të ndiheni të stresuar, por edhe në një gjendje të keqe emocionale për shkak të Marsit. Tensionet dhe konfuzioni me mjedisin tuaj të afërt janë gjithashtu në axhendën e ditëve, ndërkohë që është e rëndësishme të keni pritshmëri të ulëta për pjesën tjetër të javës. Gjëja më e mirë për të bërë është të jeni të kujdesshëm dhe të vendosni kufijtë e duhur për ata që ju bëjnë presion të mëtejshëm.