Dani ka shperthyer keq per kolegun dhe shokun e dikurshem.

“Ai, Afrimi kurr nuk mund te flas me mu perjete , eshte shume i vogel per mu se ka rrejt”, tha Ramadan Krasniqi.
Shkaku i prishjes ne mes tyre thuhet te jete nje mbremje muzikore .

Deri tani nuk ka pasur asnjë reagim nga Afrim Muqiqi.