Spitali Klinik i Tetovës përmes Bankës Botërore dhe Ministrisë së Shëndetësisë përfitoi aparaturën e shumë pritur në vlerë prej 3.5 milion euro ndërsa një pjesë e siguroi përmes mjeteve të destinuara nga Fondi Shëndetsorë.

♥️ Kardiologjia do të përfitoi angeografin më modern të teknologjisë së fundit!

👉🏻Radiologjia edhe një kompjuter të ri tomograf.

👉🏻 Mamograf me opsion për Biopsi

👉🏻 Dy aparate RentGen të brendit Siemens portabël (të lëvizshëm)

👉🏻 6️⃣ Aparatë Eho për diagnostikë nga më modernet

👉🏻 2️⃣ Aparate të lëvizshme SIAR me detektor digjital

👉🏻 Aparaturë për Laboratorinë urgjente.