Në rrjetet sociale po shpërndahet një fotografi ku shihet ish kryeministri Nikolla Gruevski në shoqëri të një femne.

Komentet janë që fotografia është bërë në një nga baret e Hungarisë ku Gruevski po qëndron si azilkërues politik.

Gruevski akuzohet në rrjetet sociale që me paratë e vjedhura të popullit po bënë jetë luksi në Hungari. Fotografia publikohet pa ndërhyrje dhe në formën origjinale të marrë nga rrjetet sociale.