Pak kohë më parë u rrethuam nga lajmet pët përplasjet mes reperit Noizyt dhe mbretit të Tik Tok Cllevios, ku veç dhunës nga njëri tjetri pasuan me dëmtim objektesh si dhe arrestimin e Cllevios.

Por pavarësisht Cllevio si një person pozitiv duket se i ka lënë inatet mënjanë. Kryefjala.com ka siguruar një foto të Noizyt dhe Cllevios së bashku.

Duke treguar edhe njëherë se Cllevio ka vendosur të lërë pas çdo gjë që ka ndodhur.