Të dhënat e fundit thonë se të paktën 11.700 njerëz kanë humbur jetën nga tërmetet në Turqi dhe Siri.

Në Turqi, numri i të vdekurve u rrit në 9057. Në zonat e kontrolluara nga qeveria të Sirisë u konfirmuan 1262 vdekje.

Në zonat e kontrolluara nga opozita, numri i të vdekurve deri më tani ka shkuar në 1,400.