“Vëllai i madh”, ka dhënë sfidën e re për banorët e shtëpisë së famshme në Shqipëri.

Disa javë pas kërkesës së Luizit për të bërë një dasmë në BBVA, “vëllai i madh”, ua plotësoj këtë dëshirë.

Kështu Luizi dhe Kiara u martuan derisa edhe u puthen për herë të parë.