Bashkim Hasani zv/ministri i Mbrojtes është rreshtuar pas Musa Xhaferit apo thënë është futur në “Grupin e Zjarrit” që janë kundër Ali Ahmetit.

Sonte “Grupi i Zjarrit” në krye me Musa Xhaferin dhe Nevzat Bejtën mbajtën tubim në Gostivar.

Babai i zv/ministrit Bashkim Hasani, Nafi Hasani ka injoruar këtë tubim duke mos shkuar për të dëgjuar “Grupin e Zjarrit” ku merr pjesë edhe djali tij.

Ai ditë më parë ishte në tubimin e Ali Ahmetit në Vrapçisht për ti treguar djalit të vet se ai e ka gabim në rrugën që është nisur për të përçarë BDI-në, pasi Ali Ahmeti është në rrugën për BE.

 

Foto nga takimi i Nafi Hasanit, babait të Bashkimt në tubimin e Ali Ahmetit.