Deputeti Behgjet Pacolli ka njoftuart se do ta jap pagën vjetore që merr nga Kuvendi i Kosovës, për të gjithë të prekurit nga vërshimet, raporton Express.

Pacolli i ka ftuar kolegët e tij deputetë dhe ministrat që ta ndajnë pagën e janarit për këtë qëllim.

“ Po e jap pagen vjetore per dëmet nga vërshimet, ftoj kolegët në qeveri dhe kuvend ta ndajnë pagën e janarit”, ka shkruar Pacolli.