Banorët e Big Brother Vip Albania kanë thyer sërish rregullat.

Gjatë spektaklit mësohet se çmimi ka shkuar në 94 mijë euro, pasi banorët nuk e kanë respektuar rregullin që ishte vendosur dhe kanë fyer njëri-tjetrin.

Për çdo fyerje apo fjalë ofenduese çmimi ulet me 2 mijë euro.